"A csüggedőket elnyeli a történelem."

Jegyárak 2023. szeptember 23-tól

 

Teljes árú felnőtt

 

Kedvezményes

diák/nyugdíjas

Családi

2 felnőtt+2 (18 év alatti) gyermektől

Csoportos

teljes árú felnőtt/fő

(10-től 15 főig)

Csoportos kedvezményes nyugdíjas/fő

(10-től 15 főig)

A Múzeum állandó kiállításai*

3800**

1900**

8000**

2490**

1900**

A Múzeum időszaki kiállításai*

1600

800

4000

1000

800

Tárlatvezetés

(telefonon, e-mailben előre egyeztetett)

5000

3500

5000

5000/csoport

3500/csoport

 

*A jegyárak tartalmazzák a szolgáltatások szervizdíját
** A jegyár tartalmazza az időszaki kiállítás belépőjegyét is

A megvásárolt jegy a vásárlás napján – nyitvatartási időben – egyszeri belépésre használható fel.

Csoportokat kizárólag előzetes bejelentkezés alapján fogadunk.

Bejelentkezés és időpontegyeztetés: latogatokozpont@trianonmuzeum.hu

Múzeumpedagógiai foglalkozás - belépőjegy: 2000 HUF/diák

Iskolabérlet:  1000 HUF/diák

Osztálybérlet: 1500 HUF/diák

Az alábbi nemzeti ünnepeken, ünnepnapokon állampolgárságra való tekintet nélkül a muzeális intézmények kiállításai díjtalanul látogathatók:

március 15., június 4., augusztus 20., október 23.

KEDVEZMÉNYEK:

 • Trianon útlevél: Az útlevél, vagyis az első látogatáskor megvásárolt belépőjegy felmutatásával a második látogatás 50%-os kedvezményre jogosít.

A lepecsételt útlevél feljogosítja Önt egyszeri látogatásra a királyszállási Nagy-Magyarország Parkba, ahol útlevele felmutatásával éttermünkben kedvezményes Trianon menüt kínálunk, továbbá egy pohár különleges borra, vagy egy fi nom házi szörpre is vendégül látjuk.

Jogszabályi kedvezmények a muzeális intézmények látogatói számára a 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet alapján:

2.§· (1)· Díjtalanul látogathatja a muzeális intézmények állandó és időszaki kiállításait az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgára (a továbbiakban: EGT-állampolgár), amennyiben:

 • a) 6. életévét be nem töltött kiskorú,
 • b) a fogyatékos személyek jogairól és esélyegyenlőségük biztosításáról szóló 1998. évi XXVI. törvény 4. § a) pontja szerinti fogyatékos személy (a továbbiakban: fogyatékos személy),
 • c) fogyatékos személyt kísér (legfeljebb 1 fő),
 • d) a miniszter által kiadott szakmai belépővel rendelkezik,
 • e) legalább 400 fős taglétszámmal rendelkező, országos hatáskörű közgyűjteményi szakmai szervezet tagja,
 • f) köznevelésben dolgozó pedagógus, szakképzésben dolgozó oktató,
 • g) a 70. életévét betöltötte.

(2) Díjtalanul látogathatja a muzeális intézmények állandó kiállításait az EGT-állampolgár minden hónap utolsó szombatján díjtalanul látogathatja a muzeális intézmények állandó kiállításait az EGT-állampolgár, amennyiben:

 • a) a 26. életévét még nem töltötte be,
 • b) 18 év alatti személyt kísér, és annak a Polgári Törvénykönyv (a továbbiakban: Ptk.) szerinti közeli hozzátartozója (legfeljebb 2 fő).

(3) A muzeális intézmények állandó és időszaki kiállításait 50%-os kedvezményes belépődíj fizetésével látogathatja az EGT-állampolgár:

 • a) a 6. életévének betöltésétől 26. életévének betöltéséig,
 • b) 62 év felett,
 • c) amennyiben legalább két, 18 év alatti személyt kísér, és azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozója (legfeljebb 2 fő), a (2) bekezdés b) pontjában foglalt eset kivételével,
 • d) amennyiben a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény 18. § (2a) bekezdése szerint öregségi teljes nyugellátásban részesül.
 • A kedvezményre jogosultságot ELŐRE kell jelezni a jegypénztárban! A kedvezményt csak az azt igazoló érvényes okmányok felmutatása esetén lehet biztosítani.

Támogatói jegy

Támogatói jegy vásárlásával a Trianon Múzeum működését, gyűjteményének gyarapítását, időszaki tárlatainak, valamint nemzetpolitikai programjainak megvalósulását támogathatja.

A támogatói jegy ára 1000 Ft/darab, melyből egyszerre többet is vásárolhat.

 

A ruhatár használata kötelező.

A ruhatár díját a belépőjegy tartalmazza.

Pénztárzárás: 17.30 órakor

KÉP-, HANG- ÉS VIDEOFELVÉTELEK

Tisztelt látogatóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a múzeum látogatottsági érdekeinek és a magánszemélyek által adományozott tárgyak eredeti tulajdonosainak személyiségi jogainak védelme, valamint a biztonságos, kényelmes és tiszteletteljes környezet biztosításának érdekében a Trianon Múzeumban kép-, hang- és videofelvételek készítése szigorúan tilos.

Ha professzionális vagy kereskedelmi célú fényképet vagy filmet szeretne készíteni, ehhez a Trianon Múzeum írásos engedélye szükséges. A sajtó képviselői számára kérésre biztosítjuk a kommunikációs célra megfelelő fotókat. A kéréseket e-mailben lehet benyújtani a kommunikacio@trianonmuzeum.hu e-mail címre.

A Múzeum fenntartja magának a jogot, hogy engedély kiadása mellett is csak múzeumi kísérő jelenlétében biztosítsa a fotó-, és képanyag készítésének lehetőségét.

Ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy az írásos engedély kiadását minden indoklás nélkül megtagadja.

"BELÉPÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!

kiállítás egyes termeiben erős hang- és fényhatások vannak, amelyek a nyugalom megzavarására alkalmasak. Idegrendszeri és szívbetegeknél rohamot válthatnak ki!" 

A Trianon Múzeum rendezvényén készült fotó, hang- és videofelvételekkel kapcsolatos adatkezeléséről 

A Múzeum, illetve tagintézményei területén, illetve szervezésében megvalósuló rendezvényeken fénykép-, hang- és/vagy videó felvétel készülhet, amely felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. 

A résztvevők részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Trianon Múzeum és társintézménei ezeket sugárzással vagy más módon a nyilvánossághoz közvetítse, felületein promóciós céllal felhasználja. 

Az adatkezelésre vonatkozó tudnivalókat Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.

Címkék: